MENIU

Raed Arafat estimează că nu este ultimul val al virusului „Potențialul de creștere este unul serios” - Ce RESTRICȚII revin în valul 4

Raed Arafat

Raed Arafat - șeful DSU avertizează că potențialul de creștere al cazurilor noi de coronavirus este serios și estimează că valul 4 nu va fi ultimul.

„Pot spune ca potențialul de creștere este unul serios și după ce am văzut cifrele din ultimele 2-3 zile e foarte posibil să asistăm la creșteri și mai departe. Ținând cont că avem un număr de persoane vaccinate, sperăm ca pe ATI numărul pacienților să nu fie identic cu valul 3. Ca nu va fi ultimul val, acest lucru e posibil. De noi depinde cât de mult limităm impactul și conviețuim cu acest virus. Vaccinarea rămâne soluția”, a declarat Raed Arafat, miercuri, după ședința de Guvern.

Referitor la revenirea la restricțiile pe timp de noapte, Arafat a spus: „Sunt anumite măsuri la care putem reveni cu cât crește numărul de cazuri și incidența. Da, e posibil pe alocuri unde incidența crește sau rata de creștere e foarte rapidă, să fie anumite măsuri zonale. Dar pe plan național nu”.

Mai multe articole despre:
restrictii valul 4 raed arafat incidenta covid