MENIU

Raed Arafat, despre probleme speciale din punct de vedere medical la secţiile de votare: ”Există echipaje care sunt pregătite să intervină”

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, duminică, la un post TV, că nu e suficientă purtarea măștii în secțiile de votare, ci, mai ales, distanțarea fizică. Acesta a spus că nu au fost probleme speciale din punct de vedere medical, dar, pentru eventualități, există echipaje pregătite să intervină.

Întrebat cum trebuie să se protejeze cei care merg la vot pentru a nu se infecta, Raed Arafat a spus că distanțarea este foarte importantă.

”Purtarea măştii este una din condiţii. Distanţarea este extrem de importantă. Mesajul pe care îl transmit prin intermediul dumneavoastră este că distanţarea trebuie respectată, deci nu este suficient că se poartă mască. Mască, distanţare socială şi dezinfectarea la intrare şi la ieşirea din secţia de vot, cele trei condiţii care ne permit să reducem riscul la minimum.

Rugămintea către toţi cei care merg la vot, să respecte distanţarea între ei şi între ceilalţi care aşteaptă la rând. Este foarte important acest lucru. Din punct de vedere medical, nu avem informaţii că au fost probleme speciale la secţiile de vot. Există echipaje care sunt pregătite să intervină. Din fericire, nu au fost situaţii care să necesite aşa ceva”, a declarat Raed Arafat, duminică, la un post TV.

Mai multe articole despre:
raed arafat alegeri locale 2020