MENIU

Radu Mazăre face afaceri de succes în Madagascar

<p>Radu Mazăre&nbsp;</p>

Radu Mazăre face afaceri de succes în Madagascar. Fostul primar al Constanţei are un complex de bungalouri la Oceanul Indian, unde, pentru 77 de euro pe noapte, iubitorii de sporturi nautice pot petrece o vacanţă de vis. Mazăre a concensionat pentru 99 de ani terenul de la un trib şi se pare că afacerea îi merge de minune din moment ce totul este rezervat până în iulie. 

Vacanţele exotice ale lui Radu Mazăre s-au dovedit a fi nu doar un prilej de relaxare ci şi bune oportunităţi de afaceri. Fostul edil al Constanței și-a lansat la începutul lunii afacerea din Madagascar, unde deține un complex de bungalouri, notează jurnaliştii de la Libertatea.

O afacere care îi merge de minune, dacă ne uitam că abia de la 1 iulie se mai pot face rezervări. Pentru a ridica acest complex, Mazăre a concesionat de la un trib pe o perioadă de 99 de ani 1,8 hectare de teren pe malul oceanului Indian. Aici a reuşit să ridice 16 bungalouri amplasate lângă plajă, un restaurant cu mâncăruri locale şi un bar. Întreg complexul este alimentat cu energie electrică provenită de la panouri solare, iar anul viitor va fi inaugurat şi un centru SPA. 77 de euro trebuie să plătească turiştii pentru o noapte de cazare, iar în luna iunie toate locurile sunt ocupate. De altfel, Mazăre se lăuda cu afacerea sa încă din anul 2012.

Investiţia o să fie de vreo 200 – 300.000 de euro, bungalouri plus utilităţi. Cei care fac sporturi din astea, cei care se duc până acolo, nu sunt foarte pretenţioşi. Merg pentru frumuseţea locurilor şi pentru vânt. O să fie aşa, cam la două, două stele şi jumătate. Mâna de lucru o să fie ieftină, aşa că nu o să coste mult, spunea atunci Radu Mazăre.

Fostul primar al Constanţei a fost judecat în mai multe dosare penale. Pe 2 aprilie 2015, Mazăre a fost arestat preventiv într-un dosar privind fapte de corupție, iar atunci și-a scris demisia din funcția de primar. Iar alături de fratele său Alexandru, Radu Mazăre a fost trimis în judecată pentru luare de mită, complicitate la luare de mită şi fals în declaraţii. 

Mai multe articole despre:
afaceri Radu Mazăre Madagascar