MENIU

Radu Banciu, atac la Gigi Becali: Cărțile alea sunt o minciună. Și-a cumpărat eliberarea

<p>Gigi Becali</p> <p>&nbsp;</p>

Jurnalistul Radu Banciu a comentat vineri subiectul eliberării condiționate a lui Gigi Becali.

Radu Banciu susține că întreaga situație este o farsă și că nu s-ar mira ca Becali să-și fi cumpărat, într-un anumit fel, eliberearea din penitenciar.

"Nu cred că se pune problema să fie ceva științific acolo (în cărțile scrise de Becali - n.r.). Nu sunt specialist în probleme de o inutilitate absolută cum sunt cele ale lui Becali. Mi se pare un om inutil al societății. Nu avem nimic de învățat de la el. Cred că judecătorii s-au plictisit să îl țină în închisoare. (...) Omul ăsta, în afară de minciună, nu a făcut nimic în pușcărie. Cărțile alea erau o minciună, la fel ca durerile alea cervicale. Bineînțeles că el nu a scris nimic din acele cărți", a spus Radu Banciu, potrivit B1.ro.

"Pe mine nu mă surpinde ca el să-și fi cumpărat această eliberare, într-un anumit fel. Probabil că acele recompense sunt cumpărate. Cred că totul a fost o farsă. Sunt convins ce a încercat să influențeze cu absolut orice această eliberare. Este un personaj josnc și mai jos decât atât nu ai cum să ajungi", a mai comentat Radu Banciu.

Mai multe articole despre:
Becali Gigi Becali Radu Banciu gheorghe becali