MENIU

Radioul Public vrea să se promoveze, cu 22.500 de euro, la Euronews

Radioul Public vrea să se promoveze, cu 22.500 de euro, la Euronews

Societatea Română de Radiodifuziune (SRR) vrea să încheie un contract de publicitate media, în valoare de 22.500 de euro, cu televiziunea de ştiri europeană Euronews, pentru promovarea celei de-a doua ediţii a Festivalului Internaţional al Orchestrelor Radio - RadiRo.

Comitetul Director al SRR a adoptat recent o dispoziţie în acest sens. Conform documentului, s-a aprobat încheierea unui contract de publicitate media cu Euronews pentru difuzarea a 66 de spoturi de 10 secunde la Euronews, în perioada 15 - 28 septembrie, la o valoare estimată de 22.500 de euro net, cu respectarea legislaţiei în vigoare.

Contactaţi de agenţia MEDIAFAX, reprezentanţii Radioului Public au declarat că acest contract, între SRR şi Euronews, este încă în curs de negociere, termenii urmând să fie definitivaţi.

"Atribuirea se face, în cazul semnării contractului, prin procedura achiziţiei directe, în temeiul O.U.G. 34/2006 cu completările şi modificările ulterioare, fiind finanţat din publicitatea atrasă", au precizat reprezentanţii SRR.

Mai multe articole despre:
publicitate Euronews promovare Radioul public