MENIU

Puterea dragostei, în imagini uimitoare! Cum crește iubirea de-a lungul anilor

Un fotograf profesionist a realizat un proiect în care descrie prin imagini cum au rămas uniți îndrăgostiții o viață întreagă. 12 cupluri au participat în cadrul proiectului numit “Să îmbătrânesc cu tine”.

Artistul vorbeste prin fotografiile sale depsre oameni a căror dragoste a crescut din ce în ce mai mult pe parcursul vieții, scrie Bored Panda.

Proiectul a fost realizat pentru a celebra luna iubirii.

Vă prezentăm mai jos imaginile uimitoare:

Doug și Fran – 55 de ani de căsnicie

Am fost împreună opt ani. Ne-am despărțit și împăcat de șase ori. Pur și simplu nu putea să comunicăm. Dar stelele ne-au reunit. Încă lucrăm la problema cu comunicarea, însă dragostea noastră crește în fiecare zi.

Steve și Cheryl – 49 de ani de căsnicie

Familia mea a fost îngrijorată în privința lui Steve, pentru că provenea dintr-o familie destrămată, și au încercat să mă convingă să nu mă căsătoresc cu el. Având o mare problemă în a lua o decizie, am lasat-o pe mama să influențeze tot. M-am rugat să mă mărit cu el, iar răspunsul meu a fost ca fulgerul. Așa că, am condus din California spre Utah și am decis să fugim în acea zi de Vineri!

Ray și Tess – 54 de ani de căsnicie

Ray a fost diagnosticat cu Alzheimer în urmă cu patru ani. Până în această zi, nu contează ce s-a întâmplat cu el, dacă îl întrebi ce dorește să facă, mereu va răspunde “Orice își dorește Tess să facă”. Acesta este unul dintre lucrurile pe care nu le-a uitat niciodată!

Lloyd și Helen Fay – 64 de ani de căsnicie

 

El are un frate geamăn, eu am un frate geamăn. Mergeam împreună cu autobuzul școlii încă de când eu eram în clasa a III–a  și el în a VI–a. Aveam 16 ani și el avea 18 ani când ne-am căsătorit. Acum avem 30 de nepoți și 32 de strănepoți.

Robert și Patricia – 23 de ani de căsnicie

Ne-am întâlnit la o întâlnire pe nevăzute. Mătușa mea ne-a făcut lipeala și am mers la Chuck-a-rama. Ea nu m-a plăcut deloc, iar mie nu mi-a plăcut câinele ei.

Chancey și Bertha – 71 de ani de căsnicie

 

Am fost într-o excursie în vara anului 1944. Șase luni mai târziu eram logodiți. Am lucrat din greu împreună pentru a-i crește pe cei 13 copii.

Jan și Richard – 64 de ani de căsnicie

 

Jan: Ne-am întâlnit în clasa a VIII-a. L-am întrebat dacă mă însoțește la un dans Sadie Hawkins în clasa a IX-a. A spus că îmi va spune mai încolo.

Richard: Am vorbit serios. Eram prea tânăr să conduc și trebuie să îmi întreb tatăl dacă ne poate duce el.

Jan: Eu am crezut că așteaptă o ofertă mai bună.

Richard: S-a așezat lângă mine la ora de engleză și am fost nevoit să răspund la toate întrebările ei, sau poate a fost invers. Ne-am căsătorit când aveam 17 ani.

Larry și Darylnn – 44 de ani de căsnicie

El se întâlnea cu verișoara mea. Mătușa mea chiar l-a plăcut, așa că a organizat o petrecere pentru ai împăca. Ne-am întâlnit la petrecere și am ajuns să ne întâlnim. Vom fi întotdeauna recunoscători mătușii Dawn că a organizat o petrecere la care niciunul dintre noi nu a vrut să meargă. Încă avem seara de întâlnire în fiecare vineri.

Andrew și Norma – 57 de ani de căsnicie

Ne-am întâlnit când lucram la un magazind de haine pentru femei din California, el lucrând vizavi, la un magazin de haine pentru bărbați. În fiecare dimineață amândoi ieșeam să măturăm trotuarul. Într-o zi, măturile noastre s-au întâlnit.

Alan și Melanie – 11 ani de căsnicie


Fusesem angajată ca administrator la o creșă. Era niște gunoi în spate și aveam nevoie să ard niște iarbă. Am sunat la departamentul de pompieri pentru un permis, iar Alan a apărut. S-a reîntors după o săptămână și m-a invitat la cină. Am rezistat la început, dar am spus da. Alan a știut imediat că vrea să se căsătorească cu mine.

George și Diane – 60 de ani de căsnicie

M-a întrebat dacă vreau să ies cu el și i-am spus că am planuri. M-a întrebat dacă ieșim săptămâna viitoare și cea care urmează și, sincer, am avut câte o întâlnire în fiecare săptămână. Nu am fost niciodată bătrâni, însă învățăm să fim bătrâni împreună.

Mervin și Carolyn Beckstrand – 56 de ani de căsnicie

Ne-am întâlnit la o clasă economică. Tocmai e o studiam pe tânăra domnișoară din clasă. Viața e nesigură, trebuie să ai credință. Când ne-am căsătorit nu aveam multe. Am sărit cu amândouă picioarele și am început să muncim. Acum suntem mai apropiați ca niciodată!

Mai multe articole despre:
dragoste cuplu batrani indragostiti