MENIU

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, mesaj halucinant pe Facebook

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, a postat un mesaj halucinant pe pagina de Facebook. Ulterior, Brigada Rutieră s-a delimitat de mesajul polițistului.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Ovidiu Munteanu, a uitat că Poliţia Română este plătită din bani publici şi spune că toţi cetăţenii care-i critică pe poliţişti ar trebui să nu mai fie protejaţi de Poliţie, ci de "vecini, popi, rude":

"Pentru toți care jigniți și urâți Politia Română, va rog ca data viitoare când aveți probleme sa apelați la oricine altcineva nu la poliție! Când va fura bunurile, când va agresează pe strada, când cineva va înșela, la accidentele rutiere când voi sau alții aveți nevoie de ajutorul polițiștilor, va rog sa apelați la vecini, la popi, la rude, dar nu la poliție!", este mesajul postat pe pagina de Facebook a IGPR de Ovidiu Munteanu.

Brigada Rutieră precizează, miercuri, că mesajul postat pe pagina Poliţiei Române de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ovidiu Munteanu, care a scris că cei care jignesc poliţia să apeleze în viitor la „popi, vecini şi rude" atunci când sunt agresaţi, este o opinie personală.

„Cu privire la mesajul postat pe pagina de socializare a Poliţiei Române de către colegul nostru Ovidiu Munteanu, vă aducem la cunoştinţă faptul că Brigada Rutiera nu achiesează la cele transmise, mesajul fiind unul strict personal. Brigada Rutieră vă asigură că este şi va rămâne în slujba cetăţeanului, indiferent de situaţie”, au precizat reprezentanţii Brigăzii Rutiere.

Mai multe articole despre:
Poliţia Română