MENIU

Pub-urile şi cluburile din Bucureşti îşi anulează petrecerile programate pentru această seară

<p>Pub-urile şi cluburile din Bucureşti &icirc;şi anulează petrecerile programate pentru această seară</p>

Pub-urile şi cluburile din Bucureşti şi-au anulat petrecerile şi evenimentele de Halloween organizate pentru această seară.

În semn de respect pentru victimele tragediei de aseară şi familiile lor, principalele cluburi şi din Centrul Vechi au luat decizia anulării petrecerilor din această seară.

"Tragedia de-aseară ne-a lăsat pe toţi fără cuvinte. Din respect pentru prietenii noştri care din nefericire ne-au părăsit, a familiilor lor şi a tuturor celor implicaţi în acest incident, am decis că evenimentul programat pentru această seară să fie anulat. Dumnezeu să îi odihnească în pace!" - Acesta este mesajul postat pe Facebook de unul din cluburile din Centru Vechi.

"Condoleanţe familiilor! Respectăm doliul naţional, iar trustul nostru de cluburi anulează petrecerile din seară asta, mâine şi poimâine...Dumnezeu să-i odihnească în pace!", se arată într-un alt mesaj al unui grup de trei pub-uri, tot din Centrul Vechi al Capitalei.

Un alt pub a postat pe Facebook următorul mesaj: "În lumina evenimentelor petrecute noaptea trecută, considerăm că este normală anularea activităţii clubului în această seară, cât şi în seară de duminică, în semn de doliu. Toate gândurile noastre sunt îndreptate către cei care au fost prezenţi în Colectiv, familiile şi apropiaţii acestora".

"Nimeni în cluburi! Astăzi nu ieşim în club!" 

În vreme ce cluburile din Bucureşti își anulează evenimentele programate pentru această seară, bucureștenii decid la rândul lor să se abțină, pentru o seară, de la distracție. Mii de oameni și-au arătat susținerea pentru acest demers, după incendiul devastator din clubul Colectiv de vineri noapte.

"Unii au prieteni, alţii rude sau simple cunoştinţe care au murit, au fost rănite sau au scăpat din infernul din clubul Colectiv. Oricum ar fi, nu poţi rămâne indiferent la o asemenea tragedie!! Cu toţii suntem revoltaţi, îngroziţi, şocaţi, ne întrebăm "cum este posibil"..Cum este posibil să funcţioneze un asemenea "club"? O bodegă? Pentru că lumea merge acolo! Dacă lumea nu le-ar frecvenţa, s-ar închide!

Haideţi că ASTĂZI să facem altceva decât să ieşim în club, să realizăm că putea fi orice alt club şi oricare dintre noi, doamne fereşte! Din respect pt cei care au murit şi pt a lua atitudine să nu se mai întâmple aşa ceva!

Haideţi că ASTĂZI să NU ieşim în cluburi, baruri sau alte bodegi! Să ne anulăm ieşirile în cluburi, să ne petrecem seară în alt fel decât să ieşim în club! Să "protestăm" în felul acesta pentru că patronii să înţeleagă că nu pot face bani oricum şi cu orice preţ, autorităţile să înţeleagă că nu pot da oricum aprobări, să înţeleagă toţi că nu mai putem merge pe principiul "Lasă că merge şi aşa!" Să nu se mai joace cu vieţile amenilor! Să se facă controale amănunţite, să fie publicate cluburile care nu au avize de funcţionare şi care reprezintă un pericol pentru clienţi! Altfel, peste o luna, două, trei se uită..trebuie să luăm atitudine!