MENIU

Puțină lume știe că există Singur Acasă 4 și 5. Ce se întâmplă în ele cu micuțul Kevin este cumplit

Singur Acasă. Fanii filmelor Singur Acasă așteaptă fiecare Crăciun pentru a revedea aventurile lui Kevin. Ce nu știu mulți este că seria Singur Acasă a ajuns la numărul 5.

Singur Acasă. Dacă ați văzut primele filme Singur Acasă, cele în care a jucat Macaulay Culkin, atunci vă îndemnăm serios să nu mai vedeți și altele din serie.

Cele două pot părea acum un pic depășite, dar adevărul este că sunt niște reușite cinematografice. Și nu doar pentru copii.

Lucrurile ar fi trebuit să se oprească acolo, dar evident, nu s-au oprit.

Producătorii au continuat seria fără Culkin, cu un al treilea film, mult mai slab, dar care s-a bucurat totuși de un oarecare succes. Spre exemplu, Singur Acasă 3 mai are totuși 4,4 stele pe IMDB.

Puțină lume știe însă că seria a continuat cu episoadele 4 și 5.

Aici, calitatea este sub orice critică. În Singur Acasă 4, Kevin McCallister își petrece Crăciunul cu tată lui, care s-a despărțit de mama sa.

Apar și aici niște tâlhari cu care se confruntă micuțul. Filmul are doar 2,5 stele pe IMDB și a fost făcut pentru televiziune.

În Singur Acasă 5, copilul nici nu se mai numește Kevin, ci Finn Baxter. Aventurile sale sunt și aici penibile. Doar 3,6 stele pentru Singur Acasă 5, un film făcut de asemenea pentru televiziune. 

Mai multe articole despre:
Singur Acasă Macaulay Culkin