MENIU

Psiholog, despre mama care s-a aruncat în faţa trenului: "Gest premeditat. Soţul ştia, dar..."

Femeia trecea probabil printr-o depresie

Psihologul Keren Rosner a vorbit la REALITATEA TV despre tragedia care s-a petrecut în această dimineaţă, când o mamă a decis să-şi pună capăt zilelor împreună cu cei trei copii ai săi.

Keren Rosner a spus la REALITATEA TV că gestul mamei a fost unul premeditat şi că este vorba de o "istorie de viaţă cu suferinţă"

"Nu putem decât să presupunem o depresie foarte gravă sau probleme psihice, fie iresponsabilitatea legată de hotărârile de viaţă sau pur şi simplu o criză existenţială generată de o situaţie concretă poate o ceartă conjugală sau o relaţie defectuoasă. Gestul a fost premeditat pentru că avea acest bilet asupra ei deci nu a fost un gest spontan. Ceea ce este dramatic este că şi-a luat şi copiii cu ea. Probabil că soţul ştia, dar nu a putut interveni din moment ce a fost văzut în mediul respectiv. Este foarte trist că nu s-a intervenit la timp pentru că astfel de persoane ar trebui să fie asistate dacă se constată incapacitatea lor de a-şi gestiona viaţa sau a copiilor lor. Asistate de o persoană de specialitate, gestul nu a fost determinat în acest moment. E vorba de o istorie de viaţă, cu suferinţă", a declarat Keren Rosner la REALITATEA TV. 

Accident grav lângă București. O mamă s-a aruncat în fața trenului cu cei trei copii. Toți au murit

Mai multe articole despre:
psiholog mama sinucidere mama tren