MENIU

PSD vrea să-l demită pe ministrul sănătății. Ce îi reproșează social-democrații lui Vlad Voiculescu

PSD contra Voiculescu (foto; Inquam Photos/George Calin)

PSD vrea să îl demită pe ministrul sănătății. Șefii partidului se întâlnesc de la ora 10 și pregătesc o moțiune împotriva lui Vlad Voiculescu, pe care vor să o depună tot azi la Camera Deputaților, potrivit Realitatea Plus

Principalul motiv al solicitării este legat de modul în care Vlad Voiculescu a reacționat după incendiul tragic de la Institutul "Matei Balș". "Asta se întâmplă când pui ministru un politruc cu 100% foame de imagine publică”, a comentat liderul PSD Marcel Ciolacu, într-o postare pe facebook .

„Tragedia de la Matei Balş arată ce se întâmplă când pui ministru un politruc cu 100% foame de imagine publică şi 0% acţiuni concrete pentru a proteja sănătatea românilor! De aceea, trebuie să punem rapid STOP acestui film de groază: Voiculescu, demisia!!!”, a scris Ciolacu luni pe Facebook.
 
În replică, ministrul Sănătății a calificat drept „interesant” faptul că un partid precum PSD îi cere demisia într-un asemenea context, făcând trimitere la tragedia din clubul Colectiv, în urma căreia Victor Ponta a demisionat.

Voiculescu a mai afirmat că dacă este să fie indicați adevărații vinovați pentru incendiul de la Institutul "Matei Balș", aceștia ar fi fostul primar general Gabriela Firea, deoarece nu a făcut nimic pentru a rezolva problemele sistemului de termoficare și Adrian Streinu Cercel, fostul manager al Institutului, pentru investiţiile prost făcute. 

Mai multe articole despre:
Vlad Voiculescu demisie PSD Matei Bals incendiu