MENIU

PSD, reacție la proteste. Ecaterina Andronescu: "Primarii au plătit transportul manifestanţilor"

Prima reacţie a PSD faţă de protestele de sămbătă a venit din partea vicepreședintelui Ecaterina Andronescu, Ea a declarat, la un post de televiziune, că unii primari ar fi plătit drumul protestatarilor spre București. Fostul ministru al educației apreciază că ieșirile masive în stradă sugerează instabilitate, ceea ce nu avantajează România, nici în plan intern, nici în plan extern. 

"Pot sa va transmit si dumneavoastră ca să vedeti mesajele care spun că unii primari, și vă dau exemplu concret, mesaj venit de la cineva din Roman care spune că unii primari au plătit drumul, cheltuielile pentru transportul celor care au ieșit din stradă", a spus Ecaterina Andronescu la un post de televiziune.

"Dacă aceste demonstraţii generează instabilitatea ţării, dacă ele transmit un mesaj în afară că România este într-o ţară neguvernabilă, atunci trebuie să îşi asume responsabilitatea toţi cei care poate din spate i-au îndemnat să iasă. Nu este o imagine pozitivă la adresa României şi de această imagine, dacă se transformă într-un mesaj de instabilitate, toată lumea are de pierdut”, a mai declarat fostul ministru al Educaţiei.
Mai multe articole despre:
proteste Ecaterina Andronescu