MENIU

PSD, mesaj DUR după decizia lui Bode de a nu se prezenta în Parlament, la "Ora Guvernului": "Un mare fricos care se ascunde după funcție"

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne / Inquam Photos / George Calin

Social-democrații au taxat dur anunțul ministrului de Interne, Lucian Bode, de a nu se prezenta, astăzi, în Parlament, la „Ora Guvernului”, pentru a da explicații pentru Congresul PNL organizat în data de 25 septembrie, la Romexpo, la care au participat 5000 de persoane, iar unele măsuri de prevenție legate de pandemia de coronavirus nu au fost respectate. 

"Bode, un mare fricos care se ascunde după funcție, nu vine astăzi în Parlament la Ora Guvernului.
 
Trebuia sa explice unei țări întregi de ce a făcut congresul PNL cu 5.000 de oameni care nu au respectat nicio regulă. Și asta în timp ce introduce alte și alte restricții și tine oamenii în casă. Și le dă amenzi!
 
Ce ascunde Bode? De ce nu vine să explice?", scriu social-democrații, într-un mesaj postat în urmă cu scurt timp pe contul de Facebook al partidului. 
 
Ministrul de Interne Lucian Bode a anunțat, luni dimineață, că nu va merge azi în Parlament, în plenul Camerei Deputaților, pentru a da explicații privind ultimele măsuri împotriva pandemiei. Bode a motivat că în cursul după-amiezii se află în ședința de Guvern. 
 

Citește și Ministrul de Interne, Lucian Bode, nu mai vine să dea explicații la Ora Guvernului, în Parlament