MENIU

Protest la CET-urile din București. Rămâne Capitala fără apă caldă și căldură?

Mai mulţi angajaţi de la CET Progresu, CET Sud şi CET Grozăveşti au refuzat să intre la lucru, miercuri la amiază, protestând faţă de salariile mici.

Asta înseamnă că bucureştenii vor avea de suferit, riscând să rămână fără căldură şi apă caldă, daca oamenii nu sunt convinşi să înceapă munca.

Oamenii au protestat şi în faţa ELCEN.

Cladiu Creţu, administratorul special al ELCEN, a declarat, pentru Ziare.com, că angajaţii aflaţi acum în tură vor rămâne la posturi până când se vor găsi solutii de rezolvare a crizei.

"Noi la acest moment suntem în curs de negociere a contractului colectiv de muncă și a mai multor detalii. Este o presiune din partea lor (a angajaților- n.red.) pe fondul nemulțumirilor istorice. La acest moment, acționăm conform prevederilor legale. Dacă nu vor să preia tura, atunci rămâne în serviciu tura care este la acest moment. Și vedem cum reușim. Luăm toate măsurile legale că să funcționăm în continuare. La acest moment, avem o întâlnire la minister - care era programată deja de altfel - pentru a rezolva problemele", a declarat Claudiu Crețu.

Claudiu Crețu a spus că, din punctul său de vedere, n-ar trebui să existe sincope în furnizare de apă caldă și căldură în Capitală, în cursul zilei de 19 decembrie.

"Dacă situația degenerează, însă, e cu totul alt subiect", a mai spus Claudiu Crețu.

.



Mai multe articole despre:
CET grevă cet