MENIU

Protest EXTREM la Casa de Pensii din Petroșani: 2 bărbați au amenințat că se aruncă de pe clădire

Protest

Protest extrem la Casa de Pensii din Petroșani. Doi bărbați s-au urcat pe acoperiș și au amenințat minute în șir că se aruncă de pe clădire. Un negociator, polițiști și pompieri au intervenit. A fost adusă și o autoscară pentru a fi coborâți cei doi, relatează Realitatea PLUS. 

Situație extremă, astăzi, la Petroșani, după ce doi bărbați s-au urcat pe acoperișul Casei de Pensii și au amenințat că se aruncă de pe clădire. De îndată ce a fost sesizat incidentul, la fața locului a fost adus un negociator. Polițiștii și pompierii au intervenit și ei de urgență.

Bogdan Gabriel Nițu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara, a afirmat, în această dimineață, la Realitatea Plus, că vorbim despre doi bărbați din Petroșani, de 44 și, respectiv, 54 de ani.

"Polițiștii au fost sesizați că s-au urcat pe acoperișul clădirii în care lucrau. Din primele informații, la baza gestului lor ar fi stat niște neînțelegeri cu angajatorul. Au coborât în siguranță de pe acoperiș, unde au stat mai bine de o oră. Au fost monitorizați în toată această perioadă pentru a se preveni incidente nedorite.

Nu neapărat vor fi amendați. Vom vedea după analiza cazului", a afirmat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.