MENIU

Propunere FRESH REFRESH! Stilistul Adina Buzatu îți dă idei de ținute pentru weekendul de Florii

Celebrul stilist specializat în moda masculină Adina Buzatu, care va fi, de acum înainte, consultant vestimentar în emisiunea ”Fresh Refresh” a Alexandrei Păcuraru ne oferă câteva sfaturi în materie de ținute care te pun în valoare și, totodată, care nu trec neobservate, pentru weekendul de Florii.

Sarbatoarea Floriilor este un prilej de bucurie pentru noi toti, fie ca suntem sau nu sarbatoriti. In functie de aspectul fizic, dar si de programul vostru, tinuta trebuie sa fie lejera, minutios compusa din piese rafinat asortate dar potrivita pentru vremea capricioasa de primavara. 

Pantaloni chino din tesatura de bumbac, jeansi sau chiar bermude, camasa sau tricou vesel imprimat si un sacou uni intr-o culoare complementara sunt piesele versatile pe care le poti asorta in tinute potrivite oricarui moment al zilei.

Nu uita vestele, fie ele uni sau in dungi, din tesatura de in tratata pentru un aspect vintage. Poti purta pantofi lejeri fara siret, realizati manual din piele fina ca manusa sau tenisi, ambele variante fiind extrem de confortabile.

Produsele din imagini sunt disponibile, in exclusivitate pentru Romania, in magazinele TRENDS by Adina Buzatu si fac parte din colectiile celor 52 de branduri internationale al caror renume sta garantie pentru calitatea exceptionala dar si pentru stilul rafinat.