MENIU

Propagandistul Vladimir Soloviov și-a pierdut încrederea în armata lui Putin! Retorica folosirii armelor nucleare, reluată în direct, la TV: "De ce așteptăm...?!"

Vladimir Soloviov

Propagandistul Vladimir Soloviov, cunoscut ca fiind un susținător al invaziei ruse în Ucraina, face apel la folosirea armelor nucleare de către armata lui Putin, fără a aștepta contraofensiva Forțelor Armate ale Kievului.

După un an de război pe scară largă împotriva Ucrainei, propagandistul Vladimir Soloviov pare că și-a pierdut încrederea în „a doua armată a lumii” și se teme de o contraofensivă a Forțelor Armate ale Ucrainei, relatează Ziare.com.

Acesta pare șă-și fi pierdut de-a dreptul controlul în cea mai recentă apariție TV și cere o lovitură nucleară asupra „centrelor decizionale”. 

”De ce așteptăm o contraofensivă?! Folosiți arme nucleare tactice! Loviți în locațiile centrelor decizionale ale Ucrainei. Care este problema? Oh, nu puteți folosi arme nucleare. De ce au fost dezvoltate? Pentru descurajare?!", a afirmat, pe un ton răstit, Soloviov, care are interdicția să călătorească în străinătate.

Anterior Vladimir Soloviov, care s-a lăudat cu călătoriile în Donbasul ocupat, a recunoscut că s-a săturat de război și vrea să uite de el. Iar colegul lui Soloviov, propagandistul Karnaukhov, se teme că nu va trăi până la sfârșitul războiului și va repeta soarta lui Vladlen Tatarsky.