MENIU

Propaganda rusă halucinantă, împotriva SUA: Arme biologice, experimente pe oameni, „complotul” Pfizer, Moderna în Ucraina

Propagandă rusă halucinantă, împotriva americanilor, pentru a justifica invazia din Ucraina

Rusia acuză că producătorii de vaccinuri împotriva coronavirusului - Pfizer și Moderna - au fost implicați în activitățile militare biologice ale americanilor în Ucraina. Mai mult, americanii sunt acuzați că fac experimente pe ucraineni, într-un spital din regiunea Harkov și pregătesc arme biologice, testate în Ucraina. Ministerul rus al apărării, prin șeful direcției împotriva radiațiilor și atacurilor biologice, folosește retorica armelor biologice americane în Ucraina pentru a explica „intervenția salvatoare” prin invadarea țării în urmă cu peste două luni.

Producătorii de vaccinuri împotriva COVID-19 Pfizer și Moderna au fost implicați în activități militare și biologice ale SUA în Ucraina, a declarat miercuri șeful Forței ruse de protecție împotriva radiațiilor, chimiei și biologice, Igor Kirillov, anunță TASS.

Mai mult, Ministerul rus al Apărării susține că specialiștii americani lucrează deja la testarea de noi medicamente pentru eludarea standardelor internaționale de siguranță. Acuzațiile nu s-au oprit aici. Kirillov spune  că americanii fac experimente ascunse chiar pe ucraineni, în spitale de psihiatrie.

Tot acest discurs al autorităților de la Moscova pentru a justifica invadarea Ucrainei, la 24 februarie. Pentru că, șeful direcției de protecție împotriva radiațiilor din Ministerul rus al apărări spune că „operațiunea militară specială a Rusiei în Ucraina a făcut posibilă împiedicarea extinderii prezenței militare-biologice a SUA în Ucraina și oprirea experimentelor criminale asupra civililor”.

Cine se află în spatele experimentelor militare și biologice ale SUA în Ucraina - Partidul Democrat, din care face parte actualul președinte al SUA - Joe Biden.

Ideologii activităților militare și biologice ale SUA în Ucraina sunt chiar liderii Partidului Democrat, mai spune Kirillov. Șeful direcției de protecție împotriva radiațiilor mai spune că americanii au format deja baza legislativă pentru finanțarea cercetării militare-biologice direct din bugetul federal, fiind atrase fonduri de la organizațiile neguvernamentale aflate sub controlul acestora.

„În această schemă sunt implicate mari companii farmaceutice, inclusiv Pfizer, Moderna, Merck, precum și Gilead, o companie afiliată departamentului militar al SUA. Se lucrează la testarea de noi medicamente medicale. Ca urmare, companiile occidentale reduc serios costurile programelor de cercetare și obțin avantaje competitive semnificative”, a subliniat el.

„Liderii Partidului Democrat au câștigat finanțare suplimentară pentru campanie prin participarea la programul organizațiilor neguvernamentale de biotehnologie. De asemenea, i-a ajutat să ascundă distribuțiile financiare. Alături de companiile farmaceutice din SUA și furnizorii de la Pentagon, agențiile guvernamentale ucrainene sunt implicate în activități de biotehnologie militară, ale căror principale sarcini sunt să ascundă activități ilegale, să efectueze studii clinice și pe teren și să furnizeze biomaterialul necesar”, a mai spus Kirillov.

Departamentul de Apărare al SUA ar fi extins foarte mult potențialul de cercetare nu numai în domeniul creării de arme biologice, ci și pentru a obține informații despre rezistența la antibiotice și prezența anticorpilor la anumite boli în rândul populației din anumite regiuni. În acest sens, a folosit facilitățile companiilor multinaționale și un teren de testare, ce se afla practic în afara controlului comunității internaționale.

Americanii vor să genereze epidemii controlate în anumite regiuni în Ucraina și testează arme biologice în Ucraina

Retorica rușilor aduce în discuție și existența unor antidoturi care ar fi fost livrate deja de americani în Ucraina la agenții chimici organofosforici.

„Numai în 2022, peste 220.000 de fiole de atropină au fost livrate din SUA, la cererea Ministerului Sănătății al Ucrainei, împreună cu pregătirile pentru tratament special și dezinfecție. Informațiile primite confirmă faptul că SUA implementează un program militar și biologic ofensiv pe teritoriul ucrainean care vizează studierea posibilității de a genera epidemii controlate pe anumite teritorii”, a spus Kirillov și a adăugat că „Ucraina este un teren de testare pentru Occident pentru a dezvolta componente de arme biologice și a testa noi mostre de produse farmaceutice.

„În timp ce bolile semnificative din punct de vedere social, precum infecția cu HIV, poliomielita, rujeola, hepatita sunt o prioritate pentru asistența medicală ucraineană, „clienții americani sunt interesați de o cu totul altă nomenclatură: holera, tularemia, ciuma, hantavirusurile”, realtează TASS.

Rusia acuză SUA de experimente pe ucraineni

Rusia merge și mai departe și acuză în continuare americanii că fac experimente pe ucraineni. Dar SUA încearcă să ascundă participarea experților săi la experimente biologice pe pacienții spitalului de psihiatrie.

„Ministerul rus al Apărării are dovezi că Pentagonul a organizat experimente pe cetățeni ucraineni la un spital de psihiatrie de lângă Harkov”, mai spune Igor Kirillov, potrivit agenției de stat ruse TASS.

„Am obținut dovezi noi care dezvăluie detaliile experimentelor inumane pe care Pentagonul le-a efectuat asupra cetățenilor ucraineni la spitalul de psihiatrie N. 1 (în satul Strelechie, regiunea Harkov). Principalul grup implicat în experimente era format din pacienți de sex masculin în vârstă de 40 -60, care suferă de epuizare fizică extremă”, a spus Kirillov, adăugând că dovezi sunt pentru că „în ianuarie 2022, cetățenii străini care făcuseră experimentele au fost evacuați de urgență, iar echipamentele și medicamentele pe care le foloseau au fost duse în regiunile de vest ale Ucrainei”.