MENIU

Pronosticul lui George Simion: Candidatul AUR va fi în turul 2 la prezidențiale, nu Laura Codruța Kovesi

George Simion, liderul AUR

Pronostic lansat de liderul AUR, George Simion, privind alegerile prezidențiale din 2024. Întrebat dacă Laura Codruța Kovesi, nume vehiculat în cercurile politice ca potențial candiat, poate ajunge în turul al 2-lea, Simion a afirmat că nu crede în acest scenariu, atât timp cât nu intervin  "anumite servicii".

"Cred că Laura Codruța Kovesi este un candidat agreat de către sistem. Eu știu că AUR va da candidat în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Ce trebuie să vedem este cum reușim să dăm cel mai bun candidat care să câțtige președinția", a afirmat Simion, la "Legile Puterii".

Liderul AUR a precizat că, din septembrie, se vor organiza alegeri preliminarii în partid, la care pot participa și oameni din afara partidului, la fel cum fac cele 2 mari partide americane, iar în urma acestei competiții interne se va stabili candidatul partidului pentru fotoliul de la Palatul Cotroceni.

Întrebat dacă este pregătit pentru o eventuală confruntare cu fosta șefă DNA, Simion a afirmat că este convins că "dacă nu intervin anumite servicii de informații, candidatul susținut de mine, susținut de AUR, va ajunge în turul 2 al alegerilor prezidențiale, NU LAURA Codruța Kovesi."