MENIU

PROMISIUNI DE CAMPANIE. Ponta i-a promis unei femei bolnave de cancer că va primi tratament

BOLNAVII, "TRATAŢI" CU PROMISIUNI.

La câteva ore de la lansarea oficială a candidaturii, Victor Ponta a trecut la promisiuni de campanie. Premierul a asigurat-o pe o localnică din Novaci, care suferă de cancer, că va avea parte de tratamentul care îi poate salva viaţa.

Deşi lista de medicamente compensate nu a fost actualizată de şase ani, iar femeia i-a spuns şefului Guvernului că s-ar putea să fie prea târziu când aceasta va fi gata.

Într-o intervenţie telefonică la Realitatea Tv, femeia a declarat că deşi nu se aştepta, imediat după discuţia pe care a avut-o cu premierul a fost sunată de directorul casei judeţene de asigurări de sănătate.

"Acum domnul ministru, intr-adevar nu ma asteptam nu am stiut ca vine la Novaci si s-a intamplat sa ies pana in oras si sa-l vad. Si i-am spus ca cotizez si eu din 1980 si intrebam de reactualizare a medicamentelor ca se tot amana.  si dumnealui mi-a facut promisiunea intr-adevar am fost sceptica, dar s-a adovedit a nu fi asa pentru ca in cateva minute m-a sunat domnul director de al casa de asigurari  şi mi-a spus maine la ora opt sa fiu la casa de asigurari cu toate documentele medicale şi să vedem ce se rezolva",  a spus Doina Vătămanu, la REALITATEA TV.