MENIU

Programul PRIMA MAŞINĂ. Cine NU ESTE eligibil pentru o maşină nouă

<p>Prima Maşină şi pentru cei cu v&acirc;rsta peste 35 de ani</p>

Programul PRIMA MAŞINĂ. Criteriul de vârstă nu este unul eliminatoriu pentru încadrarea în Programul PRIMA MAŞINĂ. Sunt alte condiţii, însă, care te pot face ne-eligibil pentru programul guvernamental.

Programul PRIMA MAŞINĂ. Nu te poţi încadra dacă ai avut deja o maşină nouă în proprietate, dacă ai obligaţii neachitate la bugetul general consolidat (impozite, taxe şi contribuţii) sau restanţe la alte credite.

Programul PRIMA MAŞINĂ. Deşi a fost prezentat ca un program dedicat tinerilor, PRIMA MAŞINĂ se adresează tuturor, singura diferenţă fiind avans mai mic şi finanţare garantată mai ridicată pentru cei cu vârsta sub 35 de ani, scrie Capital.ro.

Programul PRIMA MAŞINĂ. Persoanele cu vârsta între 18 şi 35 de ani trebuie să achite un avans minim de 5% din preţul de achiziţie, în timp cei persoanele de peste 36 ani (inclusiv) trebuie să dea un avans de minim 10%.

Programul PRIMA MAŞINĂ. Pentru prima categorie de vârstă, finanţarea garantată, exclusiv dobânzi şi comisioane bancare sau alte sume datorate de beneficiar, este de 95% din preţul de achiziţie din factura proforma. Pentru a doua categorie de vârstă, finanţarea garantată este de 90%. Mai multe...

Mai multe articole despre:
PROGRAMUL PRIMA MAŞINĂ Prima maşină