MENIU

Prognoza meteo actualizată | Scad temperaturile BRUSC, de luni - Cum va fi vremea în octombrie

Prognoza meteo actualizată | Scad temperaturile BRUSC de luni - Cum va fi vremea în octombrie

Cum va fi vremea în octombrie este întrebarea momentului pentru mulți români care s-au obișnuit cu temperaturi ridicate. Directorul ANM - Elena Mateescu a explicat la ce să ne aşteptăm în următoarele patru săptămâni din punct de vedere meteorologic. 

Vorbim de o scădere bruscă de temperatură, mai ales mâine, în jumătatea nordică a țării, unde valorile se vor apropia de normalul termic, cu maxime cel mult până la 20°C.

În acelaşi timp, în sud şi sud-est, vorbim de temperaturi maxime care în continuare reprezintă pragul unei zile de vară - 24, 25 de grade. 

Astăzi, a doua lună de toamnă a debutat cu valori în jumătatea sud-estică a țării, de până la 29° la București și Bechet, semn că în continuare vara e prezentă în zona țării noastre.

Și dacă săptămâna va debuta cu o scădere a valorilor de temperaturi mâine, și în sudul sud-estul țării, la valori de 24-25 de  grade, față de cele 29 de astăzi, de miercuri din nou se va încălzi.

De miercuri vom constata valori din nou de până la 27-28. Minimele sunt ușor mai coborâte, în special în depresiunile din estul Transilvaniei, a spus Elena Mateescu la un post TV.

Mai multe articole despre:
anm octombrie toamna temperaturi vreme