MENIU

PROFI are un anunţ important pentru toţi clienţii

Profi, unul dintre lanţurile de supermarketuri din ţara noastră, a venit cu un anunţ important pentru clienţi: Horia Brenciu și lanțul de supermarketuri Profi fac echipă. Juratul de la X Factor este noul ambasador al brandului Profi, anunță reprezentanții companiei.

Anunţul a fost făcut de Horia Brenciu. "Eu și Profi ne-am dat like, din această primăvară vom colabora”, spune cântărețul, preluat de paginademedia.ro.

Sunt încântat de această nouă colaborare, nu numai pentru că Profi este un brand românesc, dar și pentru că avem, pe undeva, aceleași ambiții și idealuri în ceea ce privește oamenii și cum pot ei fi surprinși în mod plăcut.

În turneele mele m-am intersectat de multe ori cu magazinele Profi din toată țara și iată că destinul a făcut să ne cunoaștem și personal”, completează juratul de la X Factor.

PROFI este o reţea de supermarketuri care activează la nivelul României, cu 741 de magazine amplasate în 397 de localități din toate județele și municipiul București, cifre raportate în martie 2018.

Informaţii despre Profi Romania şi pe www.profi.ro

Mai multe articole despre:
PROFI cu horia brenciu