MENIU

Profesionalism și stil impecabil. Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le adopte niciodată la locul de muncă

Profesionalism și stil impecabil. Cele 10 Elemente pe care femeile nu trebuie să le adopte niciodată la locul de muncă

Locul de muncă reprezintă un mediu în care ar trebui să respectăm anumite reguli, inclusiv cele de stil. Însă știați ce nu ar trebui să facem? 

Aflați din rândurile următoare care sunt cele 10 elemente pe care femeile nu ar trebui să le adopte niciodată la locul de muncă. În plus, descoperiți și care este motivul pentru care nu ar trebui să o faceți în special. 

10. Nu purta articole vestimentare care arată prea mult 

Pe locul 10 se află faptul că, la locul de muncă, nu ar trebui ca niciodată să purtăm articole vestimentare care arată mult prea mult.

Odată ce vom face acest lucru, nu vom face nimic altceva decât să arătăm extrem de neprofesioniste, abordând un decolteu mult prea mare, articole vestimentare mult prea scurte, topuri crop, orice care arată mult prea multă piele, este total nepotrivit pentru spațiul de birou. Aici se încadrează bineînțeles și rochiile mini, fustele mini, în ciuda faptului că poate se află în tendințele sezonului, sunt total nepotrivite pentru mediul profesional, motiv pentru care nu ar trebui ca niciodată să le purtăm la serviciu.

9. Nu purta ținute prea casual  

Pe locul 9 se află faptul că, la locul de muncă, nu ar trebui că niciodată să purtăm ținute mult prea casual. Este normal ca în momentul în care suntem la locul de muncă, să ne dorim să purtăm haine cât mai lejere, dat fiind faptul că vom petrece câteva ore bune în respectivul spațiu, însă cu toate acestea nu ar trebui să apelăm la pantalonii de sport, eventual articole vestimentare care sunt asemănătoare cu o pijama, hainele oversized și așa mai departe, toate acestea reprezentând articole vestimentare complet nepotrivite pentru locul de muncă. Chiar dacă există un cod vestimentar la locul de muncă, fiind menționat cel casual, indiferent de cât de casual este biroul tău, nu ar trebui totuși să profiți de acest aspect și să mergi mult prea mult în această direcție, totodată fără să ajungi în extrema de a purta întotdeauna costum, însă nici să porți pijama sau haine de sport.

8. Nu purta articole vestimentare fără mâneci 

Pe locul 8 se află faptul că, la locul de muncă, nu ar trebui ca niciodată să purtăm articole vestimentare fără mâneci. Bineînțeles că acest aspect diferă de la companie la companie, existând un cod vestimentar strict, ținând cont că este un spațiu profesional, însă în general, este o formalitate ca o femeie să nu poarte un articol vestimentar care nu are mâneci.

Astfel, trebuie ca întotdeauna umerii să fie acoperiți în orice moment în care ne aflăm la locul de muncă, în ciuda faptului că poate ne aflăm în sezonul cald de vară, și poate că ne dorim să purtăm un maiou, un crop top sau acele topuri pe umeri. Cu toate acestea, respectivele articole vestimentare se pot înlocui fără nicio problemă cu tricourile cu mânecă scurtă sau chiar cu cele cu mânecă 3/4 sau lungă, în momentul în care materialul este unul ușor și respirabil.   

7. Nu purta nimic prea strâmt 

Pe locul 7 se află faptul că, la locul de muncă, nu ar trebui ca niciodată să purtăm articole vestimentare mult prea strâmte. Aceste articole vestimentare nu fac nimic altceva decât să semnaleze senzualitate, seducție și atracție, ceea ce cu siguranță nu ne dorim să arătăm în spațiul profesional, la locul de muncă. Locul de muncă trebuie să fie întotdeauna respectat, pentru că suntem acolo pentru a lucra și nu pentru alte gânduri, aspect care trebuie să fie luat în serios, și în niciun caz să apelăm la purtarea unei fuste strâmte, rochii strâmte sau chiar și diverse topuri și pereche de pantaloni. Ținând cont de faptul că există nenumărate articole vestimentare care te pot pune în valoare și îți poți păstra feminitatea și eleganța și la locul de muncă, ar trebui să apelezi la acestea, și să le dai uitării celor mult prea strâmte, pe care le poți purta într-un alt mediu. 

6. Nu iți arăta niciodată lenjeria intimă

Pe locul 6 se află faptul că, la locul de muncă, nu ar trebui ca niciodată să ne arătăm lenjeria intimă într-un mod sau altul. Acest aspect te va face să arăți extrem de neprofesionistă și să îți ieftinește aspectul ținutei, aici încadrându-se și topurile mult prea transparente care îți fac vizibil sutienul, poate chiar și cele care nu sunt atât de transparente, dar dat fiind faptul că sutienul respectiv are și o parte cu dantelă, aceasta iese în evidență, bretelele acestuia de asemenea nu ar trebui să fie la vedere, iar de asemenea în momentul în care ne aplecăm, cu siguranță nu ne-am dori ca lenjeria intimă să se vadă în acest mediu și în general. Bineînțeles că aceste aspecte țin mai mult de detalii, însă sunt foarte importante, în special atunci când te afli într-un spațiu de birou, fiind extrem de nepotrivit să lăsăm să fie observate. 

5. Nu purta haine deteriorate 

Pe locul 5 se află faptul că, la locul de muncă, nu ar trebui ca niciodată să purtăm haine deteriorate. Acestea vor elimina instantaneu orice formă de profesionalism pe care dorești să o afișezi. Atunci când ne referim la hainele deteriorate, ne referim mai exact la cele care nu sunt călcate și au nevoie să fie călcate, dar si la faptul că acestea vor arăta complet neprofesional, cele care sunt pătate, fără să realizăm, cele care poate au o mică gaură în ele sau sunt anumite fire care ies din țesătură, sau pur și simplu sunt mult prea purtate și s-au uzat. Cu siguranță nu ne dorim să lăsăm o impresie greșită asupra noastră, motiv pentru care ar trebui ca aceste articolele vestimentare deteriorate să le dăm deoparte și să le purtăm, dacă totuși dorim, în alte medii. 

Citește continuarea pe kfetele.ro

Mai multe articole despre:
loc munca tinuta