MENIU

Procurorii DNA au cerut mai multe documente de la PSD Prahova

Procurorii DNA au cerut mai multe documente referitoare la alegerile europarlamentare din 2014 de la PSD Prahova relatează Realitatea TV.

Procurori ai Direcției Naționale Anticorupție au cerut de la PSD Prahova mai multe chitanțe din timpul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare din 2014.

”Este vorba despre 37 de documente. Toate sunt chitanțe. Au legătură cu campania europarlamentară din 2014. Am primit o adresă prin care DNA Ploiești solicită aceste documente în original până pe data de 26 februarie”, a declarat pentru Realitatea TV secretarul executiv al PSD Prahova, Laura Moagher.

”Având în vedere că au mai fost astfel de solicitări nu mi se pare nimic dubios. S-a respectat legea privind finanțarea partidelor”, a spus Moagher. 

”Ciudat e că ni s-a deschis un nou dosar penal, acum recent, în 15 februarie”, a adăugat secretarul executiv al PSD Prahova.

Tudorel Toader va face public astăzi raportul privind activitatea Direcției Naționale Anticorupție. Se așteaptă să anunțe și dacă va propune revocarea procurorului șef DNA. Totuși, o decizia privind înlăturarea Laurei Codruța Kovesi nu o poate lua decât președintele.

Mai multe articole despre:
DNA procurori PSD Prahova