MENIU

Probleme la metrou. Un tren s-a defectat în staţia Bucur Obor

Circulaţia la metrou este îngreunată, din cauza unui tren care s-a defectat în staţia Bucur Obor. Călătorii sunt anunţaţi, prin staţiile radio de la metrou, că se circulă îngreunat pe toate magistralele, din motive tehnice.

Reprezentanţii Metrorex au declarat, pentru News.ro, că o garnitură de metrou s-a defectat, iar călătorii au fost coborâţi în staţia Bucur Obor. Circulaţia a fost oprită între Dristor şi Gara de Nord până când garnitura de metrou cu probleme tehnice a fost retrasă de pe linie.

De asemenea, călătorii de pe toate magistratele sunt anunţaţi, în trenurile de metru şi în staţii, că se circulă îngreunat din motive tehnice.

Reprezentanţii Metrorex au precizat că întârzierile în circulaţia unor trenuri nu sunt cauzate de greva de avertisment a angajaţilor firmei care asigură mentenanţa la metrou şi care miercuri au oprit activitatea de la ora 10.00 până la ora 12.00.

Şi preşedintele Uniunii Sindicatelor Libere Metrou (USLM), Ion Rădoi, a spus că greva de avertisment a angajaţilor firmei Alstom nu afectează circulaţia trenurilor de metrou.

Ion Rădoi a precizat că aproximativ 500 de angajaţi sunt în grevă de avertisment, nemulţumiţi de faptul că cei din conducerea societăţii Alstom nu au dat curs solicitării lor de a semna un nou Contract colectiv de muncă în care să fie prevăzută o majorare cu opt la sută a salariilor.

Mai multe articole despre:
metrou probleme