MENIU

Proaspăt ieșit din arest, Călin Donca postează zilnic pe rețelele de socializare. Cum încearcă afaceristul controversat să își reclădească imperiul

Proaspăt ieșit din arest, Călin Donca postează zilnic pe rețelele de socializare

Călin Donca are o nouă viață de când a ieșit din arest. Milionarul, care este în prezent plasat în arest la domiciliu, a apelat la o schimbare de look și nu ratează nicio zi fără să se afișeze pe rețelele sociale. Acolo, omul de afaceri din Brașov împărtășește cu urmăritorii săi inclusiv metodele prin care încearcă să își reclădească imperiul. 

După trei luni de arest și aproape o lună de libertate, Cătălin Donca a descoperit o nouă pasiune: TikTok-ul. Milionarul postează frecvent pe platforma unde este urmărit de peste 530 de mii de oameni și arată tuturor cum își petrece ziua alături de familie.

Iar asta nu e tot. Afaceristul se mândrește și cu faptul că s-a apucat de grădinărit. Însă nu singur, ci alături de copiii săi.

Călin Donca, soția lui și alte două persoane au fost acuzați că n-au plătit impozite la stat în valoare de 4,3 milioane de lei, că au delapidat 8,3 milioane de lei din firmele controlate și că au păcălit cu 700.000 de euro cumpărătorii unei monede virtuale pe care au înființat-o. 

Drumuri naționale închise temporar din cauza condițiilor meteo nefavorabile

@calin.donca Cine curata azi, maine va trai in rezultatele muncii sale! Dam buruienile la o parte ca sa respiram mai usor intre prieteni adevarati! #prieteni #gradina #copii #ordu ♬ original sound - Calin Donca
Mai multe articole despre:
calin donca milionar om de afaceri moneda virtuala