MENIU

Proaspăt absolvent de liceu, căutat în apele Dunării, după ce familia l-a dat dispărut. Tânărul se pregătea să susțină BAC-ul

Dunărea - foto ilustrativ

Un proaspăt absolvent de liceu este căutat în apele Dunării, după ce a fost dat dispărut de familia sa.

Amplă operațiune de căutare în județul Mehedinți, după ce un tânăr de 18 ani, care a fost declarat dispărut de către familia sa, este de negăsit. Se bănuiește că tânărul, originar din Drobeta-Turnu Severin, ar fi ajuns în apele Dunării. Eforturile de căutare sunt îngreunate de vizibilitatea redusă, datorată apei tulburi din zonă, relatează Știri Diaspora. 

Tragedia survine într-un moment crucial din viața băiatului, întrucât el tocmai a absolvit liceul și urma să susțină examenul de Bacalaureat săptămâna următoare.

Tatăl tânărului a fost cel care a alertat autoritățile în legătură cu dispariția fiului său. Bărbatul a raportat că fiul său a plecat de acasă duminică dimineață, 18 iunie, fără acte și telefon, și nu s-a întors de atunci.

Îngrijorarea este amplificată de mărturiile apropiaților, care susțin că l-au văzut pe tânăr în înregistrările de supraveghere de pe malul Dunării, în apropierea piciorului podului lui Traian.

Familia și prietenii fac apel la sprijinul comunității pentru a-l găsi pe tânărul dispărut, în timp ce autoritățile depun eforturi pentru investigarea cazului.

„Semnalmentele tânărului: 1,90 m, constituţie astenică. La momentul plecării, era îmbrăcat într-o bluză verde, pantaloni de trening verzi”, declară Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți.

 

 

Mai multe articole despre:
absolvent liceu tanar disparut cautari dunare