MENIU

Pro România pune condiții pentru a susține noul Guvern

Vicepreședintele PRO România, Adrian Țuțuianu, a declarat, la RFI, că partidul din care face parte pune o serie de condiții pentru a susține noul guvern.

”Suntem pentru corectarea derapajelor grave pentru care am susținut moțiunea de cenzură, dar nu suntem dispuși să trecem peste lucruri care țin de opțiunile noastre politice și ideologice. Mai exact, de exemplu, n-am susține un Guvern care și-ar propune să taie salariile sau n-am susține un Guvern care și-ar propune să nu pună în aplicare legea pensiilor.

Am fi de acord să corecteze legea pensiilor. Vă dau un exemplu: anul viitor, la începutul anului, intră în vigoare o nouă majorare, care e strict procentuală. Or noi considerăm că ar trebui majorate în primul rând pensiile mici, ar trebui făcută o corecție de acest tip”, a declarat Adrian Țuțuianu.

Victor Ponta le-a tranmis liberalilor că nu se pot baza pe voturile Pro România.

„Vom vota si sustine doar ce consideram ca este bine pentru Romania, pentru alegatorii social democrati si pentru ProRomania /

- nu am vazut in niciun fel modul in care un Guvern PNL raspunde acestor asteptari ale societatii / asa ca NU se pot baza pe voturile noastre!”.

Mai multe articole despre:
null