MENIU

PRO România Dolj, după anunțul privind trecerea organizației din Craiova la PSD: Olguţa Vasilescu s-a lăsat păcălită de o grupare de duzină!

foto: Facebook Lia Olguța Vasilescu

Conducerea PRO România Dolj a reacționat, vineri seară, după anunțul privind trecerea membrilor organizației din Craiova de partea social-democraților. Susținând că filiala a fost dizolvată în urma rezultatului slab de la alegerile locale, conducerea județeană a partidului lui Victor Ponta a transmis că ” PSD Craiova se umple de ridicol” și că Lia Olguța Vasilescu ”s-a lăsat păcălită de o grupare de duzină.”

În comunicat, conducerea PRO România Dolj subliniază că partidul ”va obține un rezultat foarte bun la alegeri cu sau fără minciunile și atacurile PSD”.

”PSD Craiova se umple de ridicol dacă crede că PRO România Craiova înseamnă Cătălin Resceanu şi 11 membri daţi afară după alegerile locale. Având în vedere anunţul pompos făcut în această după amiază de Lia Olguţa Vasilescu, preşedintele PSD Craiova, care s-a lăsat păcălită de o grupare de duzină dată afară din PRO România după ce a obţinut un rezultat nesatisfăcător la scrutinul local din 27 septembrie 2020, aducem câteva informaţii lămuritoare pentru alegători:

1) PRO România Craiova nu a avut niciodată 400 de membri activi;

2) Cătălin Resceanu nu este preşedintele PRO România Craiova;

3) După alegerile locale, Biroul Politic PRO România Craiova a fost dizolvat de către coordonatorul PRO România Dolj iar noul coordonator al organizaţiei municipale este domnul Jan Nicola;

4) Nu este prima dată când lideri locali ai PSD anunţă transferuri în masă de la PRO România, care s-au dovedit nişte minciuni aruncate aiurea”, a transmis conducerea PRO România Dolj, pe Facebook.

Reacția vine după ce Lia Olguța Vasilescu a anunțat că peste 400 de membri ai organizației PRO România Craiova au trecut la PSD Craiova. Detalii despre acest subiect sunt disponibile AICI.