MENIU

Principalul suspect în CAZUL TÂLHĂRIRII UNEI POŞTĂRIŢE din Dâmboviţa, prins de poliţişti

Principalul suspect în CAZUL TÂLHĂRIRII UNEI POŞTĂRIŢE din Dâmboviţa, prins de poliţişti

Principalul suspect în cazul tâlhăririi unei poştăriţe de la oficiul poştal din localitatea dâmboviţeană Tărtăşeşti, în urmă cu două zile, a fost prins de poliţişti, fiind vorba despre un tânăr de 20 de ani care ar fi pulverizat spray lacrimogen, apoi i-ar fi luat femeii geanta cu bani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, Alexandra Niculae, polițiștii din Răcari l-au identificat pe principalul suspect în cazul tâlhăririi unei poștărițe din comuna Tărtășești.

Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, din orașul Răcari, care a fost dus la audieri, la sediul Poliției.

Conform sursei citate, în funcție de probatoriul administrat, anchetatorii vor dispune măsurile legale care vor fi luate împotriva suspectului.

O poştăriţă care lucrează la oficiul poştal din localitatea dâmboviţeană Tărtăşeşti a fost tâlhărită, vineri dimineaţă, de două persoane neidentificate care i-au luat femeii aproximativ 4.000 de lei, reprezentând banii de pensii şi alocaţii.

Femeia a fost abordată în timp ce ieşea din curtea casei sale, unul dintre bărbaţi pulverizându-i în ochi spray lacrimogen şi luându-i apoi geanta de serviciu în care se aflau banii de pensii şi alocaţii pe care poştăriţa urma să îi livreze în cursul zilei de vineri.

Poliția a deschis dosar penal pentru tâlhărie în acest caz.

Mai multe articole despre:
poliţie poliţist suspect Dâmboviţa tâlhărie