MENIU

Principalul suspect al dublei crime din Iași, EXTRĂDAT. Detaliul CUTREMURĂTOR din anchetă

Suspect dublă crimă Iași

Extrădarea suspectului de crimă din Iași a fost amânată. Tânărul de 20 de ani trebuia să ajungă din Italia în țară ieri la ora 18, însă zborul a fost anulat. Marocanul urmează să fie adus astăzi. 

El va ajunge în România în cursul zilei de astăzi și va fi audiat cât mai curând pentru a putea răspunde numeroaselor întrebări din cursul anchetei. 

Cel mai probabil marocanul va fi dus și la locul unde s-a produs tragedia și va trebui să răspundă și la întrebarea legată de tăietura la mână, din cauza căreia a ajuns la spital.

Mărturiile suspectului dublei crime de la Iași sunt cutremurătoare. Tânărul susține, prin vocea avocatului său, că e nevinovat.

„Se consideră nevinovat. Nu înțelege de ce s-au dat publicității atâtea aspecte negative cu privire la domnia sa, în condițiile în care nu are antecedente penale. A spus că, într-adevăr, se văzuse cu victima în ziua respectivă, l-a contactat întrucat își uitase un hanorac la amicul său care a și fost găsit omorât. Îl cunoștea doar pe băiat, pe prietena acestuia doar tangențial. Nu se face vinovat de acest dublu asasinat, nu a avut vreo ceartă, vreo altercație”, a afirmat Raluca Andrei, avocatul suspectului.

Studentul marocan este, în prezent, suspect că şi-ar fi ucis colegul de facultate şi pe iubita acestuia, după care a fugit din ţară. Tânărul de 20 de ani a fost prins săptămâna trecută, în Italia.