MENIU

Prințul Harry a postat primul său mesaj pe Twitter

Prințul Harry a postat primul său mesaj pe Twitter pentru a promova un eveniment

Prințul Harry a recurs joi în premieră la rețeaua de socializare Twitter, din dorința de a promova pe internet 'Invictus Games', eveniment organizat de el și Royal Foundation, scrie closermag.fr.

Fratele prințului William a promovat joi, la Londra, evenimentul asemănător cu jocurile paralimpice, la care participă membri ai forțelor armate, răniți în misiuni. Organizat la inițiativa Royal Foundation, patronată de prinții William și Harry și de Kate Middleton, evenimentul se va desfășura în luna septembrie, biletele fiind puse în vânzare vineri.

Prințul Harry a rostit joi un discurs și a fost invitat apoi să posteze un mesaj pe Twitter despre eveniment. A fost o premieră pentru tânărul de 29 de ani, care nu a mai scris niciodată pe site-ul de socializare și care și-a ironizat această lipsă. 'Uite de ce m-am înscris în armată: nu știu să tastez repede', a glumit el, scriind pe o tabletă. Harry i-a îndemnat pe internauți să vorbească despre eveniment pentru a-l face cunoscut. 'Sper ca toți să susțineți #invictusgames. Este o ocazie minunată să sprijiniți și să le mulțumiți bărbaților și femeilor care au făcut atât de mult pentru voi', se poate citi pe contul Twitter al InvictusLondon.

Evenimentul s-a inspirat din Warrior Games din Statele Unite, la el urmând să participe, în concursuri, circa 300 de oameni din toată lumea, la diferite discipline sportive, precum volei, ciclism, tir cu arcul și atletism.

Mai multe articole despre:
Prinţul Harry MESAJ TWITTER Prințul Harry