MENIU

Prințesa Diana ar fi fost azi încă în viață dacă Regina ar fi făcut acest lucru

Prințesa Diana ar fi fost azi încă în viață dacă Regina ar fi făcut acest lucru

Dezvăluiri incredibile ale unui fost bodyguard al Prinţesei Diana! În documentarul "The Life and Death of Princess Diana", acesta susţine că Regina Elisabeta ar fi fost singura persoană care ar fi putut să o salveze pe Diana.

La aproape 20 de ani de la tragicul accident în care Prinţesa Diana şi-a pierdut viaţa, Ken Wharfe, fost membru al serviciului de pază al Dianei face delaraţii şocante. Regina ar fi fost singura care ar fi putut să o salveze pe Diana, scrie Dailystar.co.uk.

Fosta gardă de corp spune că, după divorţul de Prințul Charles, Diana ar fi trebuit să păstreze în continuare serviciul de pază și protecție și doar Regina Elisabeta ar fi putut să o convingă să ia această decizie care i-ar fi putut salva viaţa.

"Indiferent ce ai face, vei rămâne mereu Diana, Prințesă de Wales. Singurul lucru la care nu ar fi trebuit să renunțe era siguranța", spune Wharfe, în cadrul interviului.

"Exista o singură persoană care ar fi putut, din punctul meu de vedere, să insiste ca Diana să păstreze securitatea, iar acea persoană este însăși Regina. Dacă ar fi convins-o, acum n-am mai fi avut această discuție pentru că, din punctul meu de vedere, Diana ar mai fi fost încă în viață", mai spune Wharfe.

Prințesa Diana şi-a pierdut viaţa, la doar 36 de ani, în urma unui grav accident rutier în pasajul Pont de l-Alma, din Paris, pe 31 august 1997.

Mai multe articole despre:
prinţul Charles Diana prinţesa lady di