MENIU

Primele rezultate ale necropsiei în cazul morţii lui Dan Condrea. Trupul neînsufleţit a rămas la IML

<p>Primele rezultate ale necropsie &icirc;n cazul morţii lui Dan Condrea. Trupul ne&icirc;nsufleţit a rămas la IML</p>

Trupul lui Dan Condrea a rămas la IML, după ce luni a fost făcută o primă parte a necropsiei. Conform unor surse medicale, legiştii au observat că trupul neînsufleţit prezenta foarte multe leziuni şi fracturi la cap, coloană vertebrală, torace, abdomen, dar şi rupturi de organe. 

Totodată, ies la iveală şi noi amănunte incredibile după moartea lui Dan Condrea. Patronul Hexi Pharma ar fi mers pe 6 mai la notar şi şi-a actualizat testamentul pe care şi-l făcuse prima dată în anul 2013. Acesta ar fi lăsat o mare parte a averii fetiţei sale de 10 ani, din prima căsătoriei, şi băieţelului său din a doua căsătorie. De asemenea, o parte din avere a fost lăsată şi iubitei sale, Iuliana Ochinciuc, cea cu care are un copil.

Până în acest moment, poliţiştii merg pe patru variante de lucru: mână criminală, sinucidere, defecţiune tehnică sau neglijenţă la volan. În timp ce anchetatorii strâng probe, au apărut şi imagini înregistrate de camerele de supraveghere din Corbeanca, în care apare o maşină de tipul celei conduse de Dan Condrea. Autoturismul este filmat cu doar câteva minute înainte ca patronul Hexi Pharma să-şi piardă viaţă.

În jurul orei 18, Dan Condrea este sunat de fosta soţie. Potrivit unor surse judiciare, acesta îi declară femeii că este în maşina, la volan şi că a ieşit să ia puţin aer, să se plimbe. Potrivit aceloraşi anchetatori, femeia ar fi declarat că, de câteva zile, patronul Hexi Pharma avea insomnii, nu avea stare, avea atacuri de panică şi era extrem de stresat.

La 18 şi 39 de minute, o maşină - care ar putea fi cea în care Dan Condrea şi-a găsit sfârştul - este surprinsă de camerele de supraveghere.

Dan Condrea este văzut de doi martori, un biciclist şi o soferiţă, în timp ce goneşte cu viteză excesivă pe drumul care leagă localitatea Corbeanca de Buftea. Maşina se izbeşte violent la 18:42 de un copac aflat pe marginea drumului, în localitatea Tamaşi.

Martorii accidentului sună la 112 la ora 18 şi 47 de minute. La scurt timp ajung şi echipajele Ambulanţei. Medicii îl găsesc pe patronul Hexi Pharma - desfigurat şi decedat. În loc să aştepte maşina de la Medicină Legală, angajaţii de la Ambulanţă decid să preia ei cadavrul. La locul accidentului ajunge şi Poliţia, care începe să facă cercetarea la faţa locului. Oamenii legii nu găsesc urme de frânare.

Puţin după ora 21:00, maşina este ridicată pentru expertizarea tehnică, în urma căreia se va stabili clar cu ce viteză rula autoturismul la momentul accidentului şi dacă avea vreo defectiune. Maşina este ridicată deşi poliţiştilor li se transmite că vine încă o echipă de criminalişti, pentru noi măsurători. Cercetarea la faţa locului se face aşadar fără una dintre principalele probe.

Astăzi, oamenii legii au revenit la locul accidentului.

La lumina zilei, poliţiştii au decis să se reîntoarcă la locul accidentului. În primul rând s-au făcut noi măsurători, însă în acelaşi timp poliţiştii au scotocit întregul camp în căutarea de probe. În plus s-a decis ca, fiecare unghi să fie pozat şi filmat, astfel încât semnele de întrebare să fie înlăturate şi nimeni să nu poată să conteste ancheta.

În acest moment, poliţiştii au patru ipoteze: accidentul a fost provocat din cauza vitezei cu care rula maşina lui Dan Codrea, al doilea scenariu este cel al unei defecţiuni tehnice, dar nu este exclusă nici varianta unei sinucideri sau a unei mâini criminale.

Mai multe articole despre:
IML fracturi necropsie leziuni dan condrea