MENIU

Primele imagini de la accidentul în care un ofițer SRI băut a ucis o tânără pe trecerea de pietoni

Accidentul cu ofiterul SRI
Accident SRI
Accident Tâncăbești

Șeful SRI Prahova a produs un accident rutier mortal, pe DN1, pe trecerea de pietoni, în localitatea Tâncăbești din județul Ilfov. Potrivit surselor Realitatea TV, şoferul avea alcoolemie de 0,45 mg/1000 l alcool pur în aerul expirat. Ofițerul este cercetat în stare de libertate.

Au apărut și primele imagini de la locul accidentului de luni seara de pe DN1, transmite Realitatea TV. În fotografia de mai jos, se vede trecerea de pietoni, încercuită de banda pusă de polițiști, și cele două mașini ale ambulanței care intervin la locul unde a fost proiectată victima.

Autoturismul condus de ofițerul SRI a lovit o femeie de 35 de ani care traversa șoseaua pe trecerea de pietoni.

În urma impactului, victima a decedat. După accidentul care a avut loc luni seară în jurul orei 22.00, a fost declanșată o anchetă, aflată în curs, sub supravegherea unui procuror, sosit la fața locului.

Autoturismul venea dinspre Ploiești către București. Şoferului i s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și conclucere sub influența băuturilor alcoolice. Dosarul urmează să fie declinat către parchetul militar.

Noaptea trecută ofiţerul SRI a fost și la IML pentru recoltarea de probe de sânge. Rezultatele urmează să fie stabilite în câteva zile. Ofițerul este cercetat în stare de libertate.

Pe numele șefului SRI Prahova a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Mai multe articole despre:
accident actual accident SRI