MENIU

Primarul interimar al Capitalei: Doar în urma unei solicitări din partea ISU se putea închide clubul

Primarul interimar al Capitalei, Ştefănel Dan Marin, a declarat că doar în baza unei solicitări venite din partea ISU, după verificările operate de Poliția Locală a Sectorului 4, clubul Colectiv ar fi putut să fie închis. "Din câte știu eu, procedura prevede că, în urma acestor verificări și doar în urma unei solicitări a ISU se poate închide un astfel de local".

Întrebat cine se face responsabil pentru autorizația dată în acel club și de ce nu au fost controale, primarul interimar al Capitalei a declarat:

"Tot ce înseamnă aviz de funcționare se emite de către primăriile de sector. Nu vreau să fie o declarație care să fie interpretabilă. PMB are dreptul de a comunica la nivelul Bucureștiului tot ceea ce înseamnă modul de autorizație de construcție și aceste cluburi pot fi verificate de către poliția locală București și ce sancțiuni li s-au aplicat. Din câte știu eu, procedura prevede că, în urma acestor verificări și doar în urma unei solicitări a ISU se poate închide un astfel de local. Este tragic. Așteptăm și acționăm".

Întrebat dacă poate verifica cel fel de controale s-au făcut, primarul interimar al Capitalei a răspuns:

"Pot dispune efectuarea unui control dacă direcția de Poliție Locală a efectuat acel control".  

Mai multe articole despre:
stefanel dan marin incendiu club colectiv