MENIU

Primarul Gabriela Firea a inaugurat finalizarea lărgirii șoselei Fabrica de Glucoză. Se va circula pe patru benzi

Primarul general Gabriela Firea, alături de viceprimarul Aurelian Bădulescu, au inaugurat, joi, tronsonul dintre Șoseaua Petricani și strada Barbu Văcărescu, pe care se va circula pe patru benzi.

”De astăzi, pe Șoseaua Fabrica de Glucoză se circulă pe patru benzi, două pentru fiecare sens, între Șoseaua Petricani și strada Barbu Văcărescu.
Multumesc echipei care a facut eforturi considerabile si a reusit in timp record sa finalizeze largirea soselei, care inseamna si sfarsitul chinului prin care treceau soferii in aceasta parte a Bucurestiului”, a anunțat, joi, Gabriela Firea.

”S-a lucrat intens, mai ales în ultima perioadă, odată rezolvată problema relocării rețelelor de utilitate publică din această parte a Bucureștiului, care a durat destul de mult. De asemenea, a fost rezolvată și problema exproprierilor. Era o aglomerație de nedescris aici. Acum s-a dat drumul circulației. Nu este doar o lărgire a drumurlui, este unul modern, așa cum putem să găsim în întreaga Europă. În afară de partea carosabilă, avem și piste pentru bicicliști de un metru și jumătate, avem trotuare de doi metri”, a declarat primarul general.

Mai multe articole despre:
gabriela firea