MENIU

Primarul care și-a umilit fetița, condamnat la muncă în folosul comunității în alt dosar

Primarul care și-a umilit fetița, condamnat la muncă în folosul comunității în alt dosar

Lovitură pentru primarul filmat în timp ce își umilea fetița! Judecătorii au decis să mențină pedeapsa primită de edilul din Bistrița Năsăud într-un dosar mai vechi, deschis după ce a refuzat să-i fie luate probe pentru stabilirea alcoolemiei. Edilul a primit un an de închisoare cu suspendare și va trebui să preseze muncă în folosul comunității, potrivit Realitatea Plus.

Curtea de Apel Cluj l-a condamnat pe Traian Ogâgău, proaspăt reales primar în Sângeorz Băi , la un an de închisoare cu suspendare, pentru că în 2016 a refuzat să fie testat pentru a i se determina alcoolemia în timpul unui control în trafic, chiar în orașul său.

Prin urmare, edilul e obligat să presteze 80 de zile de muncă neremunerată în folosul comunităţii, în domeniul serviciilor publice, chiar în cadrul primăriei pe care o conduce, potrivit portalului instanței.

Traian Ogâgău a devenit cuboscut în întreaga țară cu puțin timp înainte de alegerile locale, când presa a difuzat imagini înregistrate chiar de edil, în timp ce își umilea fiica minoră.

Mai multe articole despre:
primar Traian Ogagau SIngeorz Bai fiica umilita