MENIU

Primarul care a amenințat cu furca guvernanții pentru că vor să impună vaccinarea anti-Covid: ”Seringa este mult mai periculoasă!”

Ciprian Robert Tamaș. Foto: Facebook

Primarul din comuna vasluiană Şuletea, Ciprian Robert Tamaș, care i-a amenințat cu ”furci, coase și securi” pe cei care vor veni să îi vaccineze anti-Covid pe locuitorii care nu doresc acest lucru, și-a explicat joi seară reacția, în emisiunea ”100%” de la Realitatea Plus. 

Edilul a explicat că mulți locuitori din comuna sa riscă să rămână fără locuri de muncă pentru că refuză să se vaccineze, lucru pe care nu îl poate accepta.
Acesta susține că nu este antivaccinist, dar că nu trebuie abandonați cei care refuză să se imunizeze.

”Avem foarte mulți oameni în comună care lucrează în diverse instituții ale statului, au rate, copii la școli și sunt puși în fața faptului împlinit - ori se vaccinează, ori renunță la serviciu. 
Nu sunt împotriva vaccinului, soția și mama s-au vaccinat, dar, în aceeași măsură, nu pot fi contra celor care s-au vaccinat. Unii colegi de la primărie s-au vaccinat, alții nu. Dacă atunci când vor spune că funcționarii de la primărie nu vor mai putea veni la serviciu, eu îi voi primi în continuare. 
Vom lua atitudine, nu sunt singur în comuna Șuletea. Sunt primarul și al celor care s-au vaccinat, și al celor care nu s-au vaccinat, nu îi putem abandona. 
Sunt oameni care lucrează în Poliție, Jandarmerie, care sunt puși în fața situației de a-și pierde locurile de muncă pentru că nu vor să se vaccineze. Ne vom revolta pas cu pas, cum a spus domnul președinte”, a declarat Ciprian Robert Tamaș.

Citește și: ”Mesaj halucinant al unui primar antivaccinist pentru autorități: ”Vă vom aștepta cu furci, coase și securi! Sunteți cel mai mare dușman al neamului!”

Edilul a precizat că nu neagă existența virusului, dar consideră că oamenii nu pot fi obligați să se vaccineze, în condițiile în care, spune acesta, nu există suficiente studii care să dovedească eficiența serurilor și faptul că sunt sigure. 

”La Cluj au fost 70.000 de oameni într-o zi, la mare, sute de mii de oameni pe plajă... În opinia mea, seringa este mult mai periculoasă decât furca despre care am spus în postarea mea”, a conchis primarul.