MENIU

Primar din Vaslui, deranjat de prezența avioanelor militare: Alungă norii de ploaie. Nesimțirea nu are limite!

Sursa foto: Facebook / Ministerul Apărării Naționale, România

Edilul susține că este deranjat de avionele militare care zboară pe deasupra localității. Primarul susține că acestea alungă norii de ploaie și îi sperie pe locuitorii mai în vârstă ai comunei. 

Primarul din localitatea Ștefan Cel Mare din județul Vaslui a cerut și explicații Ministerului Apărării în acest sens. El susține că avioanele de vânătoare se învârt de câteva zile pe deasupra comunei și că erau să-i doboare stâlpii de electricitate.

De asemenea, primarul a concluzionat că statul român are rezerve mari de combustibil dacă își permite să consume atât de mult pentru a survola pe deasupra comunei atât de des. 

„E rușinos din partea lor, la vremurile astea cât de grele sunt, tot se plânge statul român că nu are bani de multe alte cheltuieli, să apară pe raza comunei noastre, de trei zile, în fiecare după-amiază, câte trei-patru avioane care se învârt deasupra comunei noastre. Urât. Adică sfidează buzunarul românilor, nu numai a locuitorilor din comună”, a declarat Mihai Moraru într-un interviu pentru G4Media.

Mai multe articole despre:
primar vaslui avioane militare