MENIU

Prima reacție din PSD după ce Iohannis a anunțat dezbaterea

Valeriu Steriu, purtător de cuvânt al PSD, a vorbit despre dezbaterea pe care o va organiza Klaus Iohannis, marți, la Biblioteca Centrală Universitară.

”Noi cerem, din prima zi de campanie, o dezbatere între cei doi candidați, nu o dezbatere a unui candidat, nici nu cred că acest cuvânt se potrivește. Mai degrabă, Klaus Iohannis își organizează o întâlnire cu Rareș Bogdan, care probabil va fi moderatorul, cu încă doi-trei jurnaliști aserviți și un mic grup de fani, alături de SPP-ul din dotare. E ridicol ce face. Nu e o întâlnire pe care o aștepta doar electoratul PSD-ului.

Sunt încă trei milioane de oameni care au votat în primul tur și încă opt milioane care nu au votat, care doresc să vadă o dezbatere între doi candidați pentru funcția de președinte al României. Doar înainte de 1989 am văzut astfel de situații ridicole, în care ne duce Klaus Iohannis, asigurând o întâlnire doar cu activul lui de partid, ceea ce arată o mare frică, o aroganță și duce în derizoriu. E penibil ceea ce face Klaus Iohannis. Nu e vorba de loc, putea fi chiar la Palatul Cotroceni”, a spus Valeriu Steriu.

Mai multe articole despre: