MENIU

Prima reacție a lui Gheboasă după ce a fost amendat: „Nu sunt de acord cu acest rasism"

Prima reacție a lui Gheboasă după ce a fost amendat: „Nu sunt de acord cu acest rasism"

Gheboasă acuză că este vorba de rasism, după ce a fost amendat de Jandarmeria din Cluj pentru versurile cântate pe scena de la Untold.

Controversatul artist Gheboasă a ridicat un nou val de discuții în mediul online și în comunitatea muzicală după ce a fost amendat de către Jandarmeria din Cluj în urma versurilor interpretate pe scena festivalului Untold. Artistul acuză că amenda și acțiunea jandarmilor au fost motivate de rasism, generând astfel o dezbatere intensă cu privire la aplicarea legii.

El a spus că va contesta amenda primită, în instanță.

"Încă nu știu dacă a ajuns amenda. Am anunțat-o pe bunica. Nici ea, nici familia nu sunt de acord cu acest rasism, mai sunt și alți artiști, cum sunt BUG Mafia sau Paraziții, care au venit cu înjurii mai mari.

De ce m-au amendat pe mine, că nu trebuia să amendeze pe nimeni. Cum e posibil așa ceva? Contest amenda în instanță, clar! Nu există să o plătesc”, a spus acesta.

Incidentul a avut loc în cadrul celei de-a doua seri a festivalului Untold, atunci când Gheboasă și-a susținut recitalul în fața unei mulțimi entuziaste. Versurile sale au stârnit nemulțumirea unor persoane din spațiul public, care au considerat că acestea conțineau limbaj ofensator și stereotipuri rasiale.

Mai multe articole despre:
gheboasa amenda untold