MENIU

Ultima imagine cu Dragnea în libertate. Cum a fost filmat în mașina poliției

Liviu Dragnea, în mașina poliției
Dragnea, în mașina poliției
Dragnea în mașina poliției

Liviu Dragnea, condamnat definitiv luni la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare, a fost preluat de o mașină a poliției din curtea casei sale și transportat către penitenciarul Rahova.

Liviu Dragnea a apelat la o "diversiune" cu două mașini cu geamuri fumurii, în timp ce șeful PSD a plecat spre Rahova cu o mașină a Poliției.

Maşina cu geamuri fumurii, în care se presupunea că se află Liviu Dragnea, s-a învârtit în trafic şi nimeni nu ştia dacă în autoturism se afla sau nu liderul PSD, care trebuie să se predea.

Mai mulți ziariști au surprins momentul în care o altă mașină plecată din curtea lui Dragnea s-a oprit la semafor și l-au filmat pe șeful PSD secunde bune. Dragnea a stat impasibil în scaunul pasagerului din față și nu a scos nici un cuvânt, potrivit imaginilor RTV.

Dragnea era îmbrăcat într-o cămașă cu dungi. Mașina Duster trimisă de MAI a ajuns în jurul orei 17,15 la Penitenciarul Rahova.

Dragnea, luat total prin surprindere de decizia judecătorilor

Liderul PSD Liviu Dragnea, condamnat luni de ÎCCJ la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, a fost luat pe nepregătite de sentință, au relatat surse din partid

Dragnea nu a lăsat la partid nicio vorbă despre succesorul său la șefia PSD și nici despre viitorul președinte al Camerei Deputaților, nici măcar cu titlul de recomandare.

În partid a venit ca o mare surpriză faptul că Dragnea nu a lăsat niște hârtii în care să-și delege atribuțiile în cazul verdictului nefavorabil.

Sursele citate spun că Dragnea era aproape sigur de faptul că va fi achitat.

Sursa foto: Sursa foto: cancan.ro

Mai multe articole despre:
Liviu Dragnea