MENIU

"Toți pasagerii sunt rugați să se dezbrace". Prima cursă aeriană unde hainele sunt interzise

<p>Zbor pentru nudiști</p>
<p>Zbor pentru nudiști</p>

Premieră mondială: se lansează prima cursă aeriană dedicată nudiștilor. Doar persoanele fără haine sunt primite la bord.

O companie cu sediul în Londra i-a invitat pe toți cei care nu au probleme cu expunerea în public să zboare deasupra orașului britanic, într-o campanie de strângere de fonduri pentru o cauză nobilă.

Este vorba de o campanie filantropică în care se strâng bani pentru bolnavii psihici, dar și pentru bărbații cu cancer de prostată.

Prima cursă aeriană de acest tip va avea loc în data de 30 aprilie, la invitația unei grupări XXX cu numele semnificativ "Bottoms Up" (Până la fund). Participanții sunt așteptați să urce complet dezbrăcați la bord.

Visul bărbaţilor care călătoresc cu avionul, acum real: stewardese în bikini

Unul dintre zborurile anunțate, denumit de cotidianul britanic Daily Star ca fiind "primul zbor din lume pentru nudiști", ar fi rezervat strict bărbaților, iar un altul nu primește decât femei la bord. Nu este vorba de un zbor cu avionul, ci cu un aparat special de survolare deasupra orașelor. Vezi aici A

Toți nudiștii care iau parte la eveniment sunt rugați să își strângă familiile și prietenii pentru campania de donații financiare, potrivit Sputnik.com.

Imagini cu o presupusă orgie a stewardeselor, interzise în China. Cenzorii nu au putut șterge tot

Mai multe articole despre:
zbor nudism