MENIU

Previziuni SUMBRE: anul 2023 ar putea veni cu noi războaie - Clubul dictatorilor: cum vor pune MONOPOL pe lume

Previziuni SUMBRE: anul 2023 ar putea veni cu noi războaie

Lumea întreagă stă pe un butoi cu pulbere. Anul viitor ar putea izbucni mai multe războaie. Sunt date alarmante în presa internațională în acest sens.

The Guardian, de exemplu, scrie că, Putin, președintele Chinei, Xi Jinping și cel al Turciei Recep Erdogan vor să saboteze Occidentul din cauza creșterii nivelului de trai și al democrației. Dictatorii se tem că populațiile pe care le controlează cu o mână de fier ar putea să se inspire după modelul vestic și s-ar întoarce împotriva lor și astfel să sfârșească la fel ca Nicolae Ceaușescu. 

La al treilea mandat ca Președinte al Partidului Comunist Chinez, Xi Jinping ar putea pune toate cărțile pe masă și ar putea începe invadarea Taiwanului, se arată în raportul realizat de The Guardian. Mai mult, Xi a transmis Armatei Populare de Eliberare să își concentreze toată energia pe lupta în pregătirea războiului. A raportat un purtător de cuvânt al Partidului Comunist Chinez.

Astfel, țările dezvoltate vor trece printr-o adevărată apocalipsă digitală dacă China va invada Taiwanul și ar putea reprezenta sfârșitul a 40 de ani de progres tehnologic.

Pe de altă parte, anul 2023 este un an electoral pentru președintele Turciei, Recep Erdogan iar viitorul nu sună bine dacă va fi reales. Acesta este un dictator duplicitar care se dă de partea Ucrainei prin livrare de drone împotriva războiului, dar poartă discuții cu Putin în spatele ușilor închise.

Iar tensiunile sunt tot mai mari. Erdogan a amenințat recent Grecia cu o invazie militară. Declarațiile au fost făcute în public, în fața unui reporter. Erdogan le-a atras guvernanților eleni că ar trebui să-și amintească istoria, iar Turcia ar putea invada într-o noapte țara vecină.

Aceeași analiză spune că, în anul 2023, războiul din Ucraina ar putea escalada într-un război convențional la scară regională în Europa de Est. Putin, Medvedev și Lavrov au avertizat de multe ori țările care livrează armament Ucrainei că pot deveni ținte ale Rusiei. 

Mai multe articole despre:
razboaie 2023 previziuni