MENIU

Presupusa amantă a lui Vladimir Putin face propaganda rusă

Vladimir Putin / Sursa foto: Profi Media

Televiziunile rusești au început să promoveze un festival numit după Alina Kabaeva, presupusa amantă a președintelui Vladimir Putin, pe care chiar ea îl va prezenta.

Alina Kabaeva este una din cele mai laureate sportive din istoria gimnasticii ritmice. Ea a fost descrisă drept „cea mai flexibilă femeie din Rusia”, iar la un moment dat a pozat odată nud, înfășurată doar într-o blană, într-o revistă pentru bărbați. 

Alina Kabaeva este una dintre cele mai premiate gimnaste, cu două medalii olimpice, 14 la campionate mondiale și 21 la campionate europene.

Presa susține că președintele rus ar fi avut o relație cu ea timp de ani de zile, lucru pe care Putin l-a negat în 2008.

În luna mai, Marea Britanie a adoptat sancțiuni împotriva gimnastei ruse. Și administrația lui Joe Biden a pregătit o serie de sancțiuni dar președintele SUA a decis, în ultimul moment să nu le mai implementeze.

În mod ciudat, după invazia din Ucraina, Alina Kabaeva și-a mărit numărul ieșirilor publice în condițiile în care era o persoană extrem de discretă până acum.