MENIU

Președintele Colegiului Medicilor din România, reacție după scandalul MONSTRU de la Spitalul din Constanța: ”Nu e momentul să tragem concluzii”

Acuzații grave la Spitalul din Constanța

Președintele Colegiului Medicilor din România, Daniel Coriu, a declarat joi, în emisiunea ”Legile puterii” de la Realitatea Plus, că este necesară o anchetă la Spitalul din Constanța după ce rudele unei femei au acuzat că aceasta a decedat după ce a luat Covid-19 în unitatea medicală și a fost ținută în condiții inumane.

”Nu am foarte multe informații legate de cazul de la Constanța, decât cele din media. Pentru o concluzie vom avea nevoie de rezultatul unei anchete. 
Eu nu îmi dau cu părerea în general. Frântura de dialog impresionează, dar nu pot spune mai mult decât atât. 

Fiica pacientei care a murit la Spitalul din Constanța, înregistrări CUTREMURĂTOARE: ”Mama a mai suferit un AVC după ce a fost chinuită”

Avem nevoie de o anchetă și niște concluzii, după care trebuie să corectăm. Nu cred că este momentul să trecem direct la concluzii”, a răspuns Coriu după ce a fost întrebat ce părere are despre acuzațiile grave făcute de rudele unei paciente care a decedat. 

În cadrul emisiunii, fiica victimei a făcut publice înregistrări care confirmă acuzațiile. De asemenea, sora femeii a povestit calvarul prin care a trecut aceasta. Declarația cutremurătoare poate fi citită AICI.