MENIU

FOTO | Preot din Botoșani, sfârșit tragic la 39 de ani. A murit după ce mașina pe care o conducea a izbit un cap de pod

Preot din Botoșani, sfârșit tragic la 39 de ani

Preotul paroh din cadrul Parohiei „Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil” din localitatea Tudor Vladimirescu, judeţul Botoşani, a avut parte de un sfârșit cumplit, în urma unui un accident rutier. Acesta a murit după ce mașina pe care o conducea a lovit violent un cap de pod aflat pe marginea drumului.

Tragedia a avut loc între localitățile Hănești și Vlăsinești.

Bărbatul se afla singur în mașină când, într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul volanului și a ajuns pe contrasens. Autoturismul a părăsit șoseaua, lovind violent un cap de pod aflat pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de violent încât volanul a ajuns în plafonul autoturismului, iar podul pedalier la nivelul volanului. 

Șoferul a fost găsit inconștient în afara autovehiculului, la câțiva metri distanță de locul impactului. Acesta prezenta, însă, semne vitale.

La fața locului au ajuns de urgență un echipaj cu asistent din zonă, dar și echipajul cu medic de la Botoșani. Din păcate, leziunile suferite de preot au fost incompatibile cu viața. 

La scurt timp, victima a intrat în stop cardio-respirator, iar în ciuda manevrelor de resuscitare, timp de 60 de minute, nu s-a mai putut face nimic. A fost declarat decesul.

La fața locului au ajuns și mai multe echipaje de poliție, fiind demarată o anchetă. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Mai multe articole despre:
accident botosani preot deces masina cap de pod