MENIU

PREMIERĂ anunțată de Valeriu Gheorghiță! Numărul vaccinaților anti-COVID l-a depășit pe cel al infectaților

Valeriu Gheorghita/ poze INQUAM, Octav Ganea

Medicul militar Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare anti-COVID-19, a precizat că, începând de sâmbătă, în România, numărul persoanelor vaccinate este mai mare decât cel al persoanelor infectate cu SARS-COV-2. Acesta consideră că doar împreună vor trece cu bine peste pandemia de coronavirus.

Valeriu Gheorghiță: „Este o zi importantă pentru România. Astăzi, la ora 13.00, numărul persoanelor vaccinate a depăşit numărul celor infectate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populaţia într-un timp cât mai scurt. Le mulţumesc tuturor pentru opţiunea de a se vaccina şi, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfăşoare cu eficienţă, într-un mediu favorabil şi sigur! Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuşi să ne bucurăm de o viaţa normală, alături de cei dragi.”

Declarația a fost consemnată pe pagina de Facebook a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).

Mai multe articole despre:
gheorghita vaccinare covid cncav